AANBOD

klaar voor

je nieuwe leven?

Ben jij klaar voor je nieuwe leven? Wil je je lichamelijk en mentaal fit voelen? En ben je bereid om je hier 100% voor in te zetten? Kies voor een personal trainer en ik ga graag met jou aan de slag voor een full potential leven! Word zo de beste versie van jezelf.

Ik bied verschillende trainingsprogramma’s aan waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. Het programma dat bij jou past, stem ik af op jouw persoonlijke behoeften.

PERSONAL TRAINING PRO

Heb je het liefst de volledige aandacht op jouw doelen en voortgang gericht? Heb je bijvoorbeeld een blessure waar we rekening mee moeten houden? of een doel voor ogen dat je in een bepaalde periode wilt behalen? Een sportieve uitdaging, zoals een triathlon of Vierdaagse? Of wil je dat het afvallen nu echt gaat lukken?
Wil je daarnaast zelf bepalen waar in Wijchen, Beuningen of Druten je traint en wanneer je traint? Kies dan voor een Personal Training Pro. Deze personal training is niet alleen voor beroemdheden weggelegd, maar helpt ook jou om optimaal resultaat te behalen.

SMALL GROUP & DUO TRAINING

Train je liever met een ander of in een kleine groep? Kies dan voor de optie Small Group Training. Zo ervaar je de voordelen van een groepstraining en help je ellkaar om tot het uiterste te gaan. Terwijl je werkt aan je persoonlijke doelen en resultaten. Binnen de mogelijkheden die bij jou passen. De trainingslocatie bepaal je met elkaar

ONLINE BEGELEIDING

Naast fysieke trainingen, bied ik ook online begeleidingsprogramma’s. Zo kun je begeleid aan de slag met voeding of thuistraining. De programma’s zijn af te nemen als aanvullende optie bij personal training pro of de small group training, maar je kunt de online programma’s ook zonder fysieke training afnemen. De online programma’s worden op maat voor je samengesteld.

Waarom genoegen nemen met minder, wanneer het maximale binnen handbereik ligt.

Contact ons    Geïnteresseerd in: *    * Verplichte velden

    ×