BEDRIJVEN

Vitale

Werknemers

Als werkgever ben jij continu bezig met de ontwikkeling van je bedrijf. Je wilt het maximale uit je onderneming halen. Daarom investeer je niet alleen in machines, software, marketing en dergelijke, maar ook in je werknemers want zij zijn het hart van jouw bedrijf. Vitale werknemers werken efficiënter, zijn stressbestendiger en hebben meer energie. Daarnaast creëren groepstrainingen met collega’s een echt teamgevoel.

Met de verschillende vitaliteitprogramma’s van Full Potential Personal Training & Coaching, creeër ik een hogere vitaliteit van je werknemers. Doordat zij zich fysiek en mentaal fit voelen heeft dit een positief effect op de productiviteit, betrokkenheid en niet te vergeten: het ziekteverzuim.

Om je inzicht te geven in de mogelijkheden voor fysiek én mentaal gezonde medewerkers, ontwikkel ik een fitheidsplan voor jouw organisatie of afdeling. Dit plan is afgestemd op de behoefte van je werknemers en jou als werkgever en vindt plaats op een locatie naar keuze.

Daarnaast verzorg ik lezingen en workshops over relevante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan stressmanagement, leefstijl of gezonde voeding.

TEAMBUILDING

Stimuleer samenwerking en vergroot de saamhorigheid in je team en ga sportief met elkaar aan de slag. Het kan allemaal met het teambuildingsprogramma van Full Potential Personal Training & Coaching. In samenspraak met elkaar stel ik voor één dag een programma op dat je werknemers niet alleen fitter en vitaal maakt, op elkaar leert bouwen, maar ook zorgt dat jullie als team dichter naar elkaar toegroeien. Het teambuildingsprogramma is ook in te zetten om kennis te maken met de mogelijkheden van een langer programma. Denk bijvoorbeeld aan een team bootcamp in de buitenlucht.

GELUKKIG EN VITAAL

Vitale werknemers zijn gelukkige werknemers, zij zorgen voor positieve energie op de werkvloer en een hoge productiviteit. Reden genoeg om te investeren in je werknemers. Want wist je dat het landelijk gemiddelde ziekteverzuim een werkgever gemiddeld 51 dagen aan arbeidsloon kost? De meest gehoorde klachten waardoor werknemers zich ziek melden zijn: griep, verkoudheid, stress gerelateerde klachten en rugklachten. Doel van het bedrijfsfitness programma Gelukkig & Vitaal van Full Potential Personal Training & Coaching is om vitale en gelukkige werknemers te creëren. Zij zijn duurzaam inzetbaar doordat zij fysiek en mentaal weerbaar worden.

Tijdens dit programma gaan we niet alleen sporten en op een leuke manier fit worden maar krijgen de deelnemers ook tips en tools mee hoe zij sport, bewegen en mindset in het dagelijks leven kunnen inzetten om weerbaarder te worden tegen stress gerelateerde klachten.

Dit programma kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd.

MEDISCH FIT

Door een verkeerde houding, verminderde activiteit, éénzijdige belasting of verzwakte spieren kunnen vooral mensen met een zittend beroep last krijgen van fysieke klachten of een bewegingsbeperking ontwikkelen. Herkent u dit en wilt u hier als werkgever werk van maken? Het medisch fit programma van Full Potential Personal Training & Coaching is hiervoor uitermate geschikt.

Na het analyseren van de houding, het bewegingsapparaat en de lichamelijke klacht, ontwikkel ik een trainingsprogramma. Tijdens de training leert de werknemer zich bewust te worden van zijn houding en hoe hij met kleine aanpassingen grote resultaten kan bereiken. Hierdoor verbetert de houding en bouwt het lichaam minder spierspanning op. Ook gaan we verzwakte spieren versterken en de mobiliteit en lenigheid verbeteren, waardoor klachten zullen afnemen.

Een gegarandeerd lager ziekteverzuim.

Wat kun je verwachten?

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden en zie je mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of heb je behoefte aan advies? Neem dan nu contact op. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 op telefoonnummer 06 457 534 86. Mailen kan ook. Stuur een berichtje naar rob@personaltrainingwijchen.nl.

Wil je weten hoe de programma’s door Full Potential Personal Training & Coaching er uit zien? Bekijk dan de video’s of lees de ervaringen van de bedrijven die jou zijn voor gegaan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media: Facebook en Instagram

Kosten
De kosten voor de vitale werknemer programma’s zijn afhankelijk van je wensen, mogelijkheden en locatie. Een exacte kostenberekening kan daarom pas gemaakt worden na een vrijblijvend intakegesprek.

Wat klanten zeggen

ERVARINGEN

Ilse (Rabobank)

Rabobank heeft vitaliteit hoog op de agenda staan. Daarom hebben we Rob de Haan van Full Potential Personal Training & Coaching uitgenodigd om ons inzicht te geven in een gezonde levensstijl. Theorie en praktijk werden hierbij afgewisseld. Onderwerpen die in het theoretische deel aan de orde kwamen waren bijvoorbeeld:  Hoe werkt ons brein en hoe kun je hier invloed op uitoefenen? Ook werd duidelijk dat niet alleen sporten en voeding belangrijk zijn om (gezondheid)doelen te behalen, maar mindset, gedachten en overtuigingen er voor zorgen dat er echt iets gaat veranderen! In de vernieuwende work-out gingen we vervolgens aan de slag en maakten we de koppeling van theorie naar praktijk. Kortom, Rob bood ons leerzame workshops met een goede balans en waarbij we zijn uitgedaagd om echt aan de slag te gaan met onze vitaliteit. Dank Rob voor het verzorgen van deze waardevolle workshops voor Rabobank. 

Contact mij    Geïnteresseerd in *    * Verplichte velden

    ×