13 mei 2020
  • 1
  • 0

Gratis health check

Stel je jezelf weleens de vraag, hoe gezond ben ik? En wil je weten hoe je je kansen kunt vergroten om je sportieve doelen te behalen? Doe dan nu de gratis healthcheck en ik geef je gratis een persoonlijk advies, geheel vrijblijvend.

Met mijn jaren ervaring als personal trainer en expertise in verantwoord afvallen, sportvoeding, blessure preventie en revalidatie, geef ik je gericht advies over hoe je fit(ter) kunt worden door een training die bij jou past aan de hand van deze fitheidstest.

Hoe fit ben ik?

De gratis health check bestaat uit een vragenlijst, op deze manier ga ik kijken hoe het ervoor staat met je gezondheid, hoe fit ben je eigenlijk? In het eerste deel stel ik je vragen zoals “Heb je pijnlijke plekken in je lichaam als je wandelt?” of “Hoeveel uur per dag beweeg je?” Aan de hand van deze vragen kan ik zien hoe je ervoor staat, hoe fit je bent.

Welke trainingsstijl past bij mij?

Aan de hand van het tweede deel van de vragenlijst wil ik inzicht verkrijgen in hoe je bent als persoon. Iedereen functioneert op een andere manier. Trek je graag en gemakkelijk je eigen plan of heb je bijvoorbeeld meer baat bij ondersteuning? Op basis van jouw antwoorden kan ik je een vrijblijvend persoonlijk advies geven. Ik vertel je welke begeleidingsstijl en manier van trainen het beste bij je past om je doelen te kunnen behalen.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Ik neem persoonlijk contact met je op en ik geef je geheel vrijblijvend een persoonlijk advies naar aanleiding van de gratis health check. Wil je weten hoe fit je bent en welke begeleidingsstijl bij je past om je doelen te behalen? Meld je dan nu aan voor de gratis healthcheck en ontvang gratis je persoonlijke advies!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

×