ONLINE AANBOD

GRATIS WEBINARS

VAN FULL POTENTIAL

Full Potential biedt regelmatig webinars aan op het gebied van sport, voeding en leefstijl. Deze webinars zijn openbaar en voor iedereen te volgen. Tijdens deze webinars deel ik mijn kennis en ervaring met jullie. Profiteer van de vele voordelen met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Hoe werkt het?
Wanneer jij je aanmeldt voor een webinar ontvang je een mail met hierin een link en jouw persoonlijke wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen en de webinar live volgen. De webinars zijn interactief, dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt tot het stellen van vragen. De webinar duurt één uur. Als het niet is gelukt om jouw vraag te beantwoorden of jouw vraag is te persoonlijk, mag je deze mailen. Je krijgt dus altijd antwoord op je vraag.

Bekijk onderstaand aanbod en meld je eenvoudig aan voor de gratis online webinar van jouw keuze.

online_trainingen_webinars_rob_de_haan

5 kilo kwijt zonder dieet

Datum en tijd: 19-05 om 18:30 u

Er zijn ontzettend veel verschillende diëten. Misschien heb je er zelf wel eens een geprobeerd. Bij bijna alle diëten worden bepaalde macro nutriënten (koolhydraten, eiwitten of vetten) beperkt tot het minimum of zelfs helemaal uit de dagelijks voeding gehaald. Dit is niet goed omdat er in iedere macro essentiële voedingsstoffen zitten en het niet realistisch is om, bijvoorbeeld koolhydraten, de rest van je leven niet meer te eten. Tijdens deze webinar leer je hoe je met een aantal simpele aanpassingen in je voeding, makkelijk 5 kilo kunt afvallen.

Bepaal je eigen mindset

Datum en tijd: 26-05 om 18:30 u

Het vervolg van alle veranderingen, op welk gebied dan ook, zijn afhankelijk van de juiste mindset. Wanneer je jouw eigen mentale systeem en geautomatiseerde patronen kunt herkennen en onderscheppen voordat het je gedrag bepaalt, ga jij je doelen zeker halen. Oude denkpatronen die bepaald gedrag in stand houdt, heeft zich in de jaren ervoor ontwikkeld. Dit veranderen is zeker mogelijk maar het vergt geduld en volharding. Tijdens deze webinar ga ik het hebben over hoe je jouw mindset kunt veranderen zodat je jouw (nieuwe) doelen kunt gaan behalen. Daarnaast krijg je ook praktische tips over het trainen van je brein.

Op een verantwoorde manier fit worden

Datum en tijd: 02-06 om 18:30 u

Helaas moeten beginnende sporters vaak al in de beginfase van hun trainingen afhaken door blessures. Als jij wilt weten wat je kunt doen om verantwoord fit te worden dan moet je deze webinar volgen. Tijdens deze webinar ga ik beginnende sporters uitleg geven over wat je kunt doen om op een verantwoorde wijze fit te worden. Er zijn verschillende factoren, zoals arbeid/rust, rompstabilisatie en coördinatie opbouw, die essentieel zijn om de kans op blessures tijdens de beginfase te beperken.

De juiste voeding voor een gezond lichaam

Datum en tijd: 09-06 om 18:30 u

Als consument word je overspoelt met reclames voor gezonde producten, maar hoe gezond zijn deze producten nu daadwerkelijk en welke producten kun je beter mijden? Voorbeeld: Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking krijgt teveel omega-6 vetzuur binnen met als resultaat dat veel mensen last hebben van ontstekingen in het lichaam. Tijdens deze webinar ga ik je vertellen waarom je bepaalde producten beter kunt vermijden of beperken. Ook vertel ik je welke producten juist een positief effect hebben op bijvoorbeeld je hart, vaten, darmstelsel, spieren en gewrichten.

Omgaan met stress

Datum en tijd: 16-06 om 18:30 u

Stress kan enorm vervelend zijn. De situaties waardoor je stress krijgt zijn niet altijd beïnvloedbaar, maar de manier waarop jij er mee omgaat wel! Tijdens deze webinar leer je hoe jij je stress kunt managen zodat je gefocust kunt blijven op het behalen van je sportieve doelen.

Trainen en progressie boeken

Datum en tijd: 23-06 om 18:30 u

Op de eerste plaats is het belangrijk dat je voldoening en energie krijgt van je sport of training om het op de lange duur vol te blijven houden. Daarnaast kan het motiverend zijn om naar een (lichamelijk) doel te werken. Bijvoorbeeld door te werken naar een bepaald lichaamsgewicht, vetpercentage, sterker worden of gewoon tevreden zijn met jezelf voor de spiegel. Ik krijg regelmatig de vraag van mensen hoe het kan dat zij niet het gewenste effect krijgen terwijl ze toch structureel trainen. Tijdens deze webinar ga ik het hebben over effectief en doelgericht trainen. Vragen die aan bod komen zijn: Welke krachtsoefeningen zijn effectief en passen bij mijn doel? Hoe vaak in de week moet ik trainen? Moet ik kiezen voor een krachttraining, een cardio training of een combinatie hiervan?

Jouw biologische ritme

Datum en tijd: 26-08 om 19:00 u

Ieder mens heeft een interne biologische klok. Dit noemen we het circadiaans ritme. Deze interne klok zorgt ervoor dat bepaalde lichamelijke processen gedurende de dag op gang komen en worden gestopt. Wanneer jouw persoonlijke agenda/dagritme goed is afgestemd op het circadiaans ritme, kan je dat veel voordelen opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het hebben van meer energie in de ochtend en gedurende de dag.

Ademhaling en ontspanning

Datum en tijd: 02-09 om 19:00 u

Als je progressie wilt boeken, is rust (ontspanning) even belangrijk als trainen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je lichaam zich ontspant op de momenten dat het nodig is? Zowel tijdens de training als daarbuiten is een juiste ademhaling essentieel om te kunnen ontspannen. Mentale en fysieke stress kan de ademhaling negatief beïnvloeden. Ik ga je leren hoe je, door middel van ademhalingstechnieken, fysiek (hartslag en spierspanning) en mentaal kunt ontspannen.

Sporten met een blessure

Datum en tijd: 09-09 om 19:00 u

Het is een extra uitdaging om te werken aan je sportieve doelen wanneer je een blessure hebt. Ik ga je leren hoe je ondanks deze blessure toch kunt sporten zonder het te verergeren en waar mogelijk te herstellen van je blessure. Het onderwerp ‘oorzaken van blessures’ komt hierin ook aan bod zodat je inzicht krijgt in hoe je de kans op een blessure kunt beperken. Blessures die aan bod komen zijn lage rugklachten, nek- en schouderklachten, bekkeninstabiliteit, heup- en knieklachten

Afvallen en sport

Datum en tijd: 16-09 om 19:00 u

Er zijn ontzettend veel sporten en manieren om te trainen. Maar op welke soort sport, kracht- of cardiotraining reageert het lichaam nu het best wanneer je wilt afvallen en hoe vertaal je dat naar een concrete training? Tijdens deze webinar ga ik je vertellen welke soort training het beste past bij het doel afvallen.

Waarom genoegen nemen met minder, wanneer het maximale binnen handbereik ligt.

×