ONLINE AANBOD

ONLINE BEGELEIDING

Gaat het thuis sporten je goed af maar wil je groeien op basis van een persoonlijk plan? Meld je dan aan voor de online trainings- en voedingsschema’s op maat. Voeding is key om te groeien in je sportprestaties. Om de juiste schema’s te kunnen maken, vindt er een online intake plaats. Deze intake duurt ongeveer 60 minuten waarin we ingaan op je algehele gezondheid. Hierin komt onder andere je medische geschiedenis, je wensen en doelstelling en een fysieke test aan de orde. Op basis van deze gegevens ontvang je een persoonlijk trainings- en voedingsschema waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

Heb je toch meer begeleiding nodig of mis je in dit programma de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’? Kijk dan ook eens bij Online Personal Training.

Kosten
€25,00 per schema

Online begeleiding

Geheel op maat samengesteld!

Meer weten?

Heb je behoefte aan advies? Ik help je graag. Neem dan contact met mij op. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 op telefoonnummer 06 457 534 86 Mailen kan ook. Stuur een berichtje naar rob@personaltrainingwijchen.nl.

Wil je weten hoe de programma’s door Full Potential Personal Training & Coaching er uit zien? Bekijk dan de video’s of lees de ervaringen van sporters die je zijn voor gegaan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media: Facebook en Instagram.

CONTACT MIJ    Geïnteresseerd in *    * Verplichte velden

    ×