ONLINE AANBOD

ONLINE PERSONAL TRAINING

Ervaring en onderzoek hebben uitgewezen dat een combinatie van fysieke training, mentale coaching en voedingsbegeleiding leiden tot het behalen van de meest optimale resultaten. In het intakegesprek bepaal je zelf wat bij je past en in welke combinatie jij aan de slag gaat. Uiteraard coach ik je om het beste uit je zelf te halen, maar alleen wanneer je zelf optimaal gemotiveerd bent, leidt je inspanning tot resultaten die ook echt blijvend zijn. Met behulp van live video trainingen gaan wij er samen voor zorgen dat jouw doelen worden behaald. Samen plannen we jouw trainings- en/of coachingssessies in waarna we aan de slag gaan. Uiteraard kun je mij ook buiten deze tijden om, om hulp vragen en loods ik jou door alle moeilijke momenten heen. Samen is bij mij niet voor niets écht samen!


Twijfel je nog of dit bij je past?

Meld je dan eerst aan voor een gratis online proeftraining.

AAN DE SLAG

Training
Maandag t/m Zaterdag.
Tijd in overleg.

Kosten
€59,50
Per persoon per training.

Starterskit
€79,50

– TRX banden
– Kettlebel
– Powerband

Zet uitdagingen om in kansen!

AANMELDEN  Geïnteresseerd in *  * Verplichte velden

  Meer weten?

  De live video trainingen worden uitgevoerd via Zoom Video Communications.

  Heb je behoefte aan advies? Ik help je graag. Neem dan contact met mij op. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 op telefoonnummer 06 457 534 86 Mailen kan ook. Stuur een berichtje naar rob@personaltrainingwijchen.nl.

  Wil je weten hoe de programma’s door Full Potential Personal Training & Coaching er uit zien? Bekijk dan de video’s of lees de ervaringen van sporters die je zijn voor gegaan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media: Facebook en Instagram.

  ×