OVER MIJ

MAAK KENNIS MET

ROB DE HAAN

Hallo, Ik ben Rob de Haan (35 jaar), oprichter van Full Potential Personal Training & Coaching. Nadat ik eerst een aantal jaar als personal trainer gewerkt heb bij verschillende sportscholen, ben ik in 2012 gestart met mijn eigen bedrijf in personal training: Personal Training Wijchen.

Voor het behalen van doelen is niet alleen sporten en voeding belangrijk, maar ook coaching.  Door coaching op maat een mindset change realiseren zorgt ervoor dat er echt iets verandert! De afgelopen jaren heb ik mij daarin verder gespecialiseerd en begin 2019 heb ik Personal Training Wijchen omgedoopt tot Full Potential Personal Training & Coaching. Met dit vernieuwde concept ontwikkel je niet alleen fysieke, maar ook een mentale fitheid waarmee je alles uit het leven kan halen.

Wat is er nodig om een blijvende verandering te realiseren? De belangrijkste vraag hierbij is:  Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet terugval in oud gedrag?  Bij Full Potential Personal Training & Coaching gaan we er samen voor zorgen dat de knop echt om gaat. Een duurzaam resultaat, dat is belangrijk!

Ik ben gespecialiseerd in verantwoord afvallen, leuke en afwisselende outdoor trainingen, duurzame veranderingen, voeding, blessure preventie en revalidatie.

Rob de Haan

Full Potential voor training, voedingsbegeleiding en coaching
Heb je jezelf een sportief doel gesteld en wil je echt meer uit jouw leven halen? Zoek jij de personal trainer die jou daarbij kan helpen en ben je bereid hiervoor 100% commitment te geven? Dan ben je bij Full Potential Personal Training & Coaching op het juiste adres

Ik bied je effectieve trainingen, slimme voedingsprogramma’s en praktische coaching die jou helpen de regie in handen te nemen. Op een locatie in de gemeenten Wijchen, Beuningen en Druten die voor jou het beste uitkomt. Train je het liefst buiten of juist binnen in een sportclub? Jij bepaalt. En kun je een keer niet, omdat je geen oppas voor de kinderen hebt? Geen probleem! Trainen we bij jou thuis.
Door intensieve begeleiding en een hoge mate van flexibiliteit zijn resultaten gegarandeerd. De begeleiding vindt niet alleen plaats tijdens de trainingsuren, maar ook daar buiten met jouw eigen digitale (voeding)coach.

Full Potential Personal Training & Coaching leren kennen?
Wil je vandaag nog aan de slag? Zet dan nu de eerste stap en neem contact met mij op!



  B-outdoor Sports

  groepstrainingen

  Naast Full Potential Personal Training & Coaching, ben ik ook eigenaar en oprichter van B-outdoor Sports. Ook hier kun je terecht wanneer je jezelf sportief wilt uitdagen. Met een team van vijf professionals bieden we leuke en gevarieerde bootcamp training in Wijchen, Beuningen en Druten aan.

  Doordat we constant in ontwikkeling blijven, zorgen we steeds voor een interessant en afwisselend programma. We stimuleren je om jezelf lekker uit te dagen in een groep tot maximaal 12 personen.

  B-outdoor Sports leren kennen?
  Ben je dus meer geïnteresseerd in groeptrainingen, neem dan contact op.

  ×